Johanna Isokoski

Johanna Isokoski on valmistunut laulumusiikin kandidaatiksi Sibelius-Akatemiasta, jossa hän viimeistelee laulutaiteen maisteriopintojaan opettajanaan Sirkka Parviainen. Isokoski on esiintynyt vierailevana solistina Suomen Kansallisoopperassa, Åbo Svenska Teaterissa, Vaasan Kaupunginteatterissa sekä useissa Aleksanterin teatterissa nähdyissä produktioissa. Hänen oopperaroolejaan ovat mm. Frasquita (Bizet: Carmen), Papagena (Mozart: Taikahuilu), Barbarina (Mozart: Figaron häät), Lucia (Britten: The Rape of Lucretia) sekä Kerttu (Humperdinck: Hannu ja Kerttu).

Isokoskea on kuultu useiden orkestereiden solistina kuten Tapiola Sinfonietta, Neue Philharmonie Westfalen, Pori Sinfonietta sekä Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri. Isokoski on myöskysytty solisti kirkkomusiikkiteoksiiin, joista hänen esittämäänsä repertoaariin kuuluu keskeisiä teoksia kuten Johannespassio ja Jouluoratorio (Bach), Messiah (Händel) sekä Elias (Mendelssohn). Konserttivierailuja hänellä on mm. Turun musiikkijuhlilla, Heinäveden musiikkipäivillä sekä BarokkiKuopiossa.

Kilpailumenestystä Isokoskella on Kangasniemen laulukilpiluista toinen palkinto 2017 sekä Lappeenrannan valtakunnallisista laulukilpailuista erikoispalkinto 2016. 
Hänet on nimetty Päivi ja Paavo Lipposen rahaston solistiksi vuonna 2017.